Sælger søges

Vi søger snarest en top motiveret sælger som i samarbejde med salg- og marketing direktøren kan styrke salget af arbejdsmiljø- og sundhedsordninger til virksomheder i Danmark samt til relationspleje af eksisterende kunder.

Health Group A/S er en af Danmarks førende aktører på rådgivning om arbejdsmiljø- og sundhedsfremmeløsninger til danske arbejdspladser. Vores succes bunder i videnskabelighed, troværdighed og pålidelighed. Vi tænker langsigtet og tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov og ressourcer.

Det ser vi gerne hos dig
Vi har kogt beskrivelsen ned til seks vigtige punkter, som du hver i sær skal kunne leve op til for at indfri vores forventninger:

  • Du leverer et unikt perspektiv på kundens egen forretning
  • Du er stærk på to-vejs-kommunikation
  • Du ved, hvilke værdier der motiverer kunden
  • Du ved, hvor der skabes værdi i kundens forretning
  • Du har nemt ved at tale om penge
  • Du kan forhandle en aftale på plads

Du motiveres af at opbygge tætte kunderelationer som udvikler forretningen på sigt. Du har dynamik og drive til at skabe succes i et konkurrenceorienteret marked, ligesom du skaber resultater via proaktive indsatser og din evne til at skabe tillid hos kunderne. Desuden er du en stærk netværker.

Din arbejdsstil er struktureret samt resultatorienteret og du sikrer opfølgning på det, du sætter i gang. Ligeledes har du en motiverende indflydelse på dine kolleger og medvirker til et velfungerende samarbejde. Du udstråler vilje og evne til at samarbejde, og du er kulturbærer, hvad angår professionalisme, engagement og gensidig respekt.

Endvidere ser vi gerne at du er en god rollemodel og udstråler sundhed og overskud.

Du skal gerne kunne dokumentere gode salgsresultater.

Du tilbydes
At blive en del af et engageret og dynamisk team af kreative, talentfulde og dedikerede kolleger, der lægger vægt på kvalitet, god service og godt arbejdsmiljø. Du kan se vores sundhedskoncept på www.healthgroup.dk

Vi tilbyder løn med pension, samt en attraktiv provisionsordning og bil.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen eller vil du sende en ansøgning, er du velkommen til at kontakte Adm. direktør Tim Herbst via mail th@healthgroup.dk eller på telefon 70 20 16 26.

Health Group er en røgfri arbejdsplads.